LOCATIES


 • NIEUWE PARKLAAN 68/70

   
   
    De Hofstad is veelzijdig, stijlvol en zeven dagen per week bruisend. Een stad waar haute couture en hippe streetwear elkaar tegenkomen met zijn onbedwongen lifestyle, de vele boeken en prenten, curiosa en bric à brac, kunst en antiek op iedere straathoek  lonken naar zijn bezoekers. Loop door het Hofkwartier, de chique Passage, het statige Noordeinde of Buurtschap 2005.  Bezoek de fraaie musea, ga wandelen op het strand, hap een visje in de haven of geniet van de veelzijdige horeca.

  In deze chique en groene villawijk “ Westbroekpark en Van Stolkpark ” , op slechts anderhalf kilometer van het brede strand van Scheveningen en tweeënhalf kilometer van het centrum van  Den Haag vindt u op een van de mooiste locaties in Den Haag en Scheveningen onze  

  Hotelstudio's  “ Westbroekpark “.
  Nieuwe Parklaan 70
  2597 LE Den Haag

  De ruime en lichte studio's met een prachtig uitzicht over het park en het water hebben allemaal hun eigen identieke uitstraling,  Deze volledig gemeubileerde en smaakvol ingerichte studio’s met keuken faciliteiten,kleurentelevisie/digitale decoder, badkamer met douche of ligbad, en een eigen kluisje etc. zijn uitstekend geschikt voor korte of langere tijd. Overseas executives, bezoekers, gasten die er even uit willen, ambassadepersoneel, expats en anderen die voor een korte of lange termijn een comfortabele hotelstudio zoeken zijn van harte welkom. De studio's zijn geschikt vanaf  1 tot en met 8 gasten. Voor gasten die langdurig willen blijven kan zelfs rekening worden gehouden met hun persoonlijke voorkeuren of het plaatsen van hun eigen meubels. Onze service is warm, persoonlijk en professioneel. Het merendeel van de hotelstudio’s hebben ook een terras of balkon. Gezinnen zijn van harte ook welkom.  De studio's liggen op slechts 10 minuten loopafstand van het strand van Scheveningen en voor de deur vindt u de gratis parkeerplaatsen, tegen betaling hebben wij onze eigen beveiligde hotelparking.  Ook zijn de studio’s ideaal gelegen bij de bekende toeristische plaatsen en attracties in de buurt, zoals Madurodam, de verschillende musea en het historische centrum. Verder is er het Holland Casino, Fortis Circustheater, Sealife, Pathe bioscoop etc. In de directe omgeving hebben we een wasserette, supermarkt en een winkelcentrum.  
  Er is een uitstekend openbaar vervoer voor de deur of in de nabije omgeving(tram 01 en 09 - circa 15 minuten van CS en bus 21, 22, 23).
  Wij hebben rechtstreekse openbaar vervoer verbindingen naar het stadscentrum, World Forum Center, het Internationaal Hof van Justitie (Vredespaleis) en het Centraal Station, van waaruit gemakkelijk alle grote bedrijven kunnen worden bereikt.
  De Hotelstudio’s zijn allen gelegen op een uitstekende en zeer rustig A-locatie in Den Haag. We hebben uitvalswegen naar alle belangrijke snelwegen en steden
  Wij staan  garant voor uw vorstelijk genieten in deze hofstad.


  Hoe bereikt u het Hotel.
  MET HET OPENBAAR VERVOER
  Op Den Haag Centraal Station (CS) of Den Haag Hollands Spoor Station (HS), neemt u tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand. Stap uit bij halte: Cremerweg/ Nieuwe Parklaan' u bent 10 meter verwijderd van HOTELSTUDIO’S WESTBROEKPARK.

  MET DE AUTO
  Aan het einde van de A12 Utrechtsebaan (T-splitsing) slaat u linksaf, eerste stoplicht naar rechts (richting Scheveningen Bad). Na 15 tot 20 minuten rijden rechtdoor vindt u ons hotel aan de linkerkant.

 • SPUI

   
   
    Den Haag is veelzijdig, stijlvol en zeven dagen per week bruisend. Een stad waar haute couture en hippe streetwear elkaar tegenkomen met zijn onbedwongen lifestyle, de vele boeken en prenten, curiosa en bric à brac, kunst en antiek op iedere straathoek  lonken naar zijn bezoekers. Loop door het Hofkwartier, de chique Passage, het statige Noordeinde of Buurtschap 2005.  Bezoek de fraaie musea, ga wandelen op het strand, hap een visje in de haven of geniet van de veelzijdige horeca.

  Midden in het Centrum van de residentiestad Den Haag naast alle grote bekende winkels en het stadhuis en slechts op vijf kilometer van het brede strand van Scheveningen, vindt u op een van de mooiste locaties van Den Haag Centrum onze:

  Hotelstudio's  “ Spui “.
  SPUI 212
  2511 BX THE HAGUE

  Deze ruime en lichte, volledig gemeubileerde en smaakvol ingerichte studio's met een eigen identieke uitstraling, voorzien van keuken faciliteiten badkamer met douche of ligbad, digitale kleurentelevisie, een kluisje etc. , zijn uitstekend geschikt voor korte of langere tijd. Overseas executives, bezoekers, gasten die er even uit willen, expats en anderen die voor een korte of lange termijn een comfortabele hotelstudio zoeken zijn bij ons van harte welkom. Onze studio's zijn geschikt van1 tot en met 2 gasten. Onze service is warm, persoonlijk en professioneel.  De studio's liggen echt midden in het Centrum . In de directe omgeving hebben we een wasserette, supermarkt en een winkelcentrum.   Er is een uitstekend openbaar vervoer voor de deur of in de nabije omgeving(tram 01 en 09 - circa 09 minuten op CS en bus 21, 22, 23). Wij hebben rechtstreekse openbaar vervoer verbindingen naar het stadscentrum, World Forum Center, het Internationaal Hof van Justitie (Vredespaleis) en het Centraal Station, van waaruit gemakkelijk alle grote bedrijven kunnen worden bereikt.
  De Hotelstudio’s zijn allen gelegen op een uitstekende A-locatie.

  Hoe bereikt u het Hotel
  MET HET OPENBAAR VERVOER

  Vanaf Den Haag Centraal Station (CS) of Den Haag Hollands Spoor Station (HS), neemt u tramlijn 9. U stapt uit bij halte: “ Spui “ waar u voor de deur van onze Hotelstudio’s uitkomt.
                 
  MET DE AUTO
  Aan het einde van de A12 Utrechtsebaan (T-splitsing) slaat u linksaf, daarna eerste stoplicht naar links (richting Binckhorst, u gaat onder de tunnel door en neemt de eerste afslag rechts,
  Vervolgens houdt u rechts aan en rijdt recht tegen het spui op.
  Na de stoplichten gaat u naar links en daar ziet u aan de andere kant ons gebouw Hotelstudio.

  Wij staan garant voor uw vorstelijk genieten in deze hofstad.
 • JAVASTRAAT 118/120

   
   
    De Hofstad is veelzijdig, stijlvol en zeven dagen per week bruisend. Een stad waar haute couture en hippe streetwear elkaar tegenkomen met zijn onbedwongen lifestyle, de vele boeken en prenten, curiosa en bric à brac, kunst en antiek op iedere straathoek  lonken naar zijn bezoekers. Loop door het Hofkwartier, de chique Passage, het statige Noordeinde of Buurtschap 2005.  Bezoek de fraaie musea, ga wandelen op het strand, hap een visje in de haven of geniet van de veelzijdige horeca.

  In deze chique en klassieke buurt waar de fraaie monumentale panden staan en tussen de Javabrug en de Laan van Meerdervoort gelegen en in de villawijk “ Archipel ” slechts opdrieenhalf kilometer van het brede strand van Scheveningen en op een kilometer van het centrum van Den Haag vindt u op een van deze mooiste locaties onze:

  Hotelstudio's  “ Archipel “.
  JAVASTRAAT 120
  2585 AW THE HAGUE

  Deze ruime en lichte volledig gemeubileerde en smaakvol ingerichte studio's met een eigen identieke uitstraling voorzien van keuken faciliteiten, badkamer met douche of ligbad, kleurentelevisie/digitale decoder, een eigen kluisje, etc., zijn uitstekend geschikt voor een verblijf van korte of langere tijd. Overseas executives, bezoekers, gasten die er even uit willen, expats en anderen die een comfortabele en veilige hotelstudio zoeken zijn van harte welkom. De studio's zijn geschikt vanaf 1 tot en met 2 gasten. Onze service is warm, persoonlijk en professioneel.  De studio's liggen op slechts10 minuten loopafstand van het Centrum en voor de deur kunt u na 18.00 gratis parkeren  Ook zijn de studio’s ideaal gelegen bij de bekende toeristische plaatsen tussen de gezellige restaurants en cafeetjes, de antiekwinkeltjes  en attracties in de buurt, zoals Madurodam, de verschillende musea en het historische centrum. Verder is er de Antiekmarkt, het Binnenhof, de Hofvijfer, het Centrum, en de bioscopen etc. In de directe omgeving hebben we een wasserette, supermarkt en een winkelcentrum.   Er is een uitstekend openbaar vervoer voor de deur of in de nabije omgeving(tram 01 en 09 - circa 05 minuten van het CS en bus 21, 22, 23). Ook zijn er rechtstreekse openbaar vervoer verbindingen naar het stadscentrum, World Forum Center, het Internationaal Hof van Justitie (Vredespaleis) en het Centraal Station, van waaruit gemakkelijk alle grote bedrijven kunnen worden bereikt.
  De Hotelstudio’s zijn allen gelegen op uitstekende A-locaties in Den Haag.

  Hoe bereikt u het Hotel

  MET HET OPENBAAR VERVOER
  vanaf  Den Haag Centraal Station (CS) of Den Haag Hollands Spoor Station (HS), neemt u tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand.  U stapt uit bij halte: “ Javabrug/Javastraat “ vervolgens loopt u de Javastraat in en bent u slechts 50 meter verwijderd van onze hotelstudio’s
                                            
  MET DE AUTO
  Aan het einde van de A12 Utrechtsebaan (T-splitsing) slaat u linksaf, Let op wel op dat de weg een 3-baans weg wordt, blijf in het midden, want u moet wel naar  de tweede baan rechts, Daarna Scheveningen Bad, (de linkerbaan). Daarna links af de Mauritskade op, vervolgens eerste straat rechts, de Frederikstraat op, aan het einde van deze straat komt u bij de Javastraat, rechts af aan de overkant ziet u onze hotelstudio’s.
  Wij staan  garant voor uw vorstelijk genieten in deze hofstad !